Podrobnosti recenze

7.3 4 10
Filmobanka
karcikarel
karcikarel
Říjen 14, 2019 1680
Celkové hodnocení

10.0
Příběh

10.0
Herecké výkony

10.0
Zvuk

10.0
Zpracování

10.0
Ach to bola snímka, vtiahla ma úplne od prvých minút po poslednú až sa mi chce zakričať ešte, ešte ďalšiu časť... Stále žijeme tu na Zemi i vo vojnách a ani si neuvedomíme, pokiaľ nie sme priami účastníci, dôsledky ako sa bolesť, straty, utrpenie prenášajú koreňmi rodín. Poškodené korene vlastných krajín, fyzické, ale hlavne duševné a jemnejšie nuansy strát. Obnovenie a znovuoživenie miest, spomienky, spojenie ľudí, rodín, priateľov, lások alebo vybudovanie nových. Och toľko námetov pre život, ktoré u mňa neprehlušil ani ten hluk a pre nás možno "chaos" ulíc a miest Vietnamu. Podarilo sa im v krátkosti rozvinúť paletu tamojšieho života. Herci ma skutočne oslovili a všetko, i to nevypovedané medzi nimi. Vskutku jemné intímne scény, bozky. Spojenie dvoch svetov v celok. Premostenie minulosti a prítomnosti. Nádej do budúcna? To je na hrdinoch samotných už. Krásna snímka.

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.