Podrobnosti recenze

9.2 5 10
High School Frenemy
Filmobanka
emkon
emkon
Prosinec 20, 2024 1186
(Upraven: Prosinec 27, 2024)
Celkové hodnocení

5.8
Příběh

4.0
Herecké výkony

7.0
Zvuk

7.0
Zpracování

5.0
Zdlouhavý seriál, který se mnohdy táhl v tom smyslu neustálých bitek a příkoří a s realitou to mělo málo společného, to by už dávno ve skutečnosti museli takovouto školu všude zavřít, zrušit. Spočítat všechny ty otravné opakující se rvačky a plný pytel nesmyslného násilí by vydalo za několik dílů a aby divák čekal takovou dobu, než se vysvětlí původní záhada mezi hlavní dvojicí a neustálé omluvy a na druhé straně odmítání několikrát za každý díl snad až do šestky mě už přestávalo bavit. Hlavně, že obětem násilí se téměř nikdy nic nestalo kromě toho, že jim natřeli obličeje rtěnkami, ač by člověk po těch surovostech čekal v tom lepším případě jen přeražený nos, vyražené zuby, zlomená žebra či rozkopnutá játra. V průběhu příběhu mi některá jednání připadala nesmyslná, dokonce i ze strany učitelů. Výběr herců a hudba ok, k seriálu se rozhodně nevrátím a kdyby tady na stránkách nebyl, tak pro mě by se nic nestalo stejně, jako tady není ani jeho korejský předchůdce, protože s gay tematikou to má pramálo společného snad jen v myslích snílků.

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.