Podrobnosti recenze

8.8 13 10
Filmobanka
tomas106
tomas106
Březen 01, 2009 4349
(Upraven: Únor 15, 2010)
Celkové hodnocení

10.0
Příběh

10.0
Herecké výkony

10.0
Zvuk

10.0
Zpracování

10.0
Skvely film! Vtipny ale hrozne smutny ne s uplne stastnym koncem. Trochu mne tenhle film sebral a je mi z nej smutno, ale jinak urcite doporucuji zkouknout, skvely film, co vice dodat.

Musim rict, ze u filmu se chvilku smejete a pak prijde hodne velky obrat o 180 stupnu, chce se Vam brecet, stastneho konce se tu nedockame, ovsem je to relativni, protoze nakonec on umira vedle nekoho, koho miloval cely zivot, coz bylo pro nej zajiste zcela lepsi, nez umrit sam v zapomneni v Mexiku. Opravdu jsem z tohoto filmu dost na mekko a mam co delat, abych tu nezacal rvat jak mala holka...

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.