Podrobnosti recenze

8.8 13 10
Filmobanka
tomas106
tomas106
Březen 01, 2009 4328
Celkové hodnocení
 
8.3
Příběh
 
9.0
Herecké výkony
 
8.0
Zvuk
 
7.0
Zpracování
 
9.0
Hoci nie teenagerský film, tento výlet uvádzam ako príklad comming outového filmu s dospelými a pre dospelých. Prekvapenia na nás čakajú v každom veku a niekto sa odváži (alebo ho život privedie) priznať farbu až po poriadne veľkom kuse prejdenej životnej cesty.

(To čo nasleduje je náčrt deja trochu inak, možno to niekoho zaujme a pošťuchne pozrieť si tento film...)
Mladý konzervatívny republikán (čo je v USA viacmenej diagnóza), je vo svojom zvláštnom videní sveta až tak obmedzený, že sa pri všetkej počestnosti nechá zviesť mladým (už dávno sebou jasným) hippie gayom. Zatiaľ čo pracuje na knihe odsudzujúcej homosexualitu, postupne sa necháva uniesť láskou k mužovi - vydanie knihy sa však nešťastne pretne so spokojným "preplávaním" do homosexuálneho ja - nepochopenie a rozchod nedajú na seba čakať. Kým mladý republikán zakotví v síce homosexuálnom, ale tupírovane nudnom majetníckom vzťahu - hippie sa nechá povláčiť životom po iných cestách - aby sa znova zišli až za veľmi smutných okolností. Posledné šťastné chvíle si v nepekne krátkom čase budú musieť od života kradnúť.

 

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.