Podrobnosti recenze

6.5 16 10
Filmobanka
r4472c
r4472c
Listopad 15, 2009 8676
Celkové hodnocení

10.0
Příběh

10.0
Herecké výkony

10.0
Zvuk

10.0
Zpracování

10.0
OD třetího dílu jsem nic dobrého už nečekal, ale byl jsem nadmíru překvapen :) příběh byl velice zajímavý zpracování a nápad byl takřka dokonalý a u některých scén jsem sotva stíhal dýchat jak jsem se smál... Mohu říci že mi třetí díl přijde asi ze všech nejlepší :) je zde už jen jedna blondýnka, ale dostala zde víc prostoru na vtípky než v ostatních dílech... určitě stáhněte nasmějete se a pokocháte se krásou můžu :)

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.