Podrobnosti recenze

9.2 41 10
Filmobanka
Petris
Petris
Únor 20, 2009 19253
Celkové hodnocení

9.5
Příběh

9.0
Herecké výkony

10.0
Zvuk

10.0
Zpracování

9.0
Jak jsem začala seriál sledovat, bylo mi hned jasné, že i přes mé nadšení, přijde díl, který se mi líbit nebude - ten poslední. Jednoduše proto, že bude znamenat "sbohem". To jsem ovšem ještě netušila, že ten poslední díl pro mne bude zároveň velkým zklamáním. Možná je to jen věc názoru - každý má svou vlastní představu o ideálním zakončení. Moje se každopádně nenaplnila (zato jsem měla pusu plnou sprostých výrazů na adresu autorů :-D). Nicméně, i přes mé konečné zklamání, můžu s jistotou říct, že Queer As Folk (USA) je nejlepší seriál, který jsem kdy viděla. Moc jsem si od toho neslibovala, ale už během prvního dílu jsem mu propadla. Stal se mojí, téměř každodenní, drogou. Přestože občas působil dost nepřirozeně/nepravděpodobně (např. všichni muži krásní jak z obálky časopisu - ale na to už je divák USA seriálů zvyklý z Pobřežní hlídky apod.), tenhle seriál má prostě sílu, je svěží, vtipný, zajímavý, dojemný, sexy. Postavy jsou rozmanité, dostanou se vám pod kůži. Skoro vás mrzí, že neexistují a že je nemůžete poznat. Kdo by nechtěl Debbie za mámu/tetu/babičku, Emmeta za nejlepšího přítele, Justina za spolužáka, Briana za ... však vy víte? :-)) A co se týče Briana, nikdy vás neunaví, protože nikdy nevíte co udělá, jak se zachová, co vymyslí... Možná právě proto se fráze "What would Brian Kinney do?" stala takovým hitem..
Seriál rozhodně doporučuji. :-)
PS: ty devítky jsou za ten poslední díl. Grrrrr..

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.