Podrobnosti recenze

5.9 9 10
Filmobanka
petule611
petule611
Listopad 11, 2013 5369
(Upraven: Únor 26, 2014)
Celkové hodnocení

4.3
Příběh

3.0
Herecké výkony

4.0
Zvuk

5.0
Zpracování

5.0
Z romance do pekla. Lhát se nevyplácí a s pomstou je to ještě horší. Tohle je téma filmu. Předchozí dvě jednověté recenze proto tak docela nechápu. Caleb podle mě není psychopat a spodní prádlo může intenzivně vnímat jen divák, kterého příběh nezaujal. Fajn, proč ne? Thriller je takový ošemetný žánr: umění a filozofickou hloubku od něj většinou nečekáme - takových thrillerů, které přesáhnou hranice napínavého příběhu, opravdu moc není.

Co chceme, je poutavý příběh, dramatický zvrat, gradující rytmus a efektní finále. V těchto ohledech na tom Truth není nějak zvlášť špatně: pokud se necháte lapit do úvodní lovestory, čeká vás pak docela strhující vír emocí. A to i přesto, že se vývoj příběhu po brutálním zlomu dá docela dobře předpovídat. Mně se to zkrátka stalo a do filmu jsem se propadl.

Teď se tedy ke svému poklesku veřejně přiznávám a nechávám na vás, jestli se připojíte ke mě nebo k jednovětým kritikům. Obě varianty jsou možné: myslím si ale, že se mezi námi najde dost lidí, kteří při sledování tohoto erotizovaného šílenství zapomenou dojíst popcorn.

A právě ty chci svou recenzí na film upozornit: přátelé, tohle si nesmíte nechat ujít! :-)

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.