Podrobnosti recenze

7.4 5 10
Filmobanka
tomas106
tomas106
Březen 15, 2014 6569
Celkové hodnocení

8.8
Příběh

9.0
Herecké výkony

9.0
Zvuk

8.0
Zpracování

9.0
Seriál se mi velmi líbil. Uvěřitelné životní situace zobrazené bez patosu, žádná klišé. Jen se mi často zdálo, že děj ubíhá až příliš překotně kupředu, jako kdyby bylo nutné v omezeném čase stihnout co nejvíc.
Ačkoli by mohla padnout námitka, že to sem nepatří, neubráním se srovnání se seriálem, který jsem viděl před nedávnem, Looking. Onen seriál mi právě ve srovnání s tímto přišel poněkud lehkovážný, tady jsem měl víc pocit, že nahlížím do reálného života, tak jak se věci přiházejí, nikoli do uměle ohraničehého rybníčku bez vážných problémů, ačkoli tady i onde je pozornost věnována jen lidem homosexuální orientace. Lidé jsou naštěstí různí, takže někdo ocení spíš seriál o tom, kam a s kým večer zajít "pařit", nicméně já jsem měl pocit většího kontaktu se životem zde. Ocenil jsem i zařazení lesbického páru, protože pokud se dívám neustále jen na gaye, mám pocit, jako bych nahlížel do gheta.

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.