Podrobnosti recenze

7.2 15 10
Celkové hodnocení

5.0
Příběh

5.0
Herecké výkony

5.0
Zvuk

5.0
Zpracování

5.0
Kontrastní, pomalý a ponurý film. Jednání postav mi přišlo často nelogické, prostě mimo moje chápání. Dokonce bych opatrně napsal, že mám z filmu dojem, že jsou Poláci hlupáci. Jak jinak si vysvětlit chování těch kluků v zemi, která je celkem dost homofóbní...? Asi "jiný kraj, jiný mrav", začínající režisér... Jsou zde ale zbytečné scény, které mohly být vypuštěny. Filmu tak chybí spád. Konec mi přišel špatný, trapný, jakoby odkoukaný odjinud. Buď to mělo skončit o 10 minut dřív nebo tak o 20 minut dýl.
Na druhou stranu je potřeba vyzdvihnout přirozenost v drobnostech. Záběry na to, když spí, sexuální scény, když se jdou večer koupat do jezera...to vše by v americkém filmu vypadalo úplně jinak. A to hlavní - gayové zde nejsou vykresleny jako vykroucené slečinky.
Taky je potřeba zmínit, že Poláci se aspoň snaží a nějaké filmy točí. U nás se neděje prakticky nic.

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.