Podrobnosti recenze

8.6 15 10
Filmobanka
tomas106
tomas106
Únor 21, 2009 6649
(Upraven: Duben 04, 2014)
Celkové hodnocení

8.0
Příběh

8.0
Herecké výkony

8.0
Zvuk

7.0
Zpracování

9.0
Koukám, že si do této chvíle stáhli titulky kromě mě jenom čtyři další zájemci.
Je mi to docela líto: nejen, že se jedná o poutavý, pěkně natočený i zahraný příběh, ale jako přidaná hodnota je tu i docela fascinující pohled na pozoruhodnou schizofrenickou životní realitu NDR těsně před pádem berlínské zdi.

Zejména početné scény z buzního klubu vynikají naprosto jedinečnou bizarností: kdo by si kdy uměl představit, že něco takového v bolševické Dederónii vůbec existovalo?!

Tak mi přitom došlo, jaká je to škoda, že nemáme podobný náhled do pražských buzinců z oněch dob, i když, pravda, až takhle divoko v nich nebývalo.

Divoko ovšem bývalo v bolševické Moskvě, kde byl čtyřiadvacet hodin denně ústředním homosexuálním rejdištěm park před Velkým divadlem, v němž každý večer desítky, ne-li stovky chlapců, chlapů, dědků i tetek vysedávaly v hromadném družném objetí na všech lavičkách, kolovala vodka, sem tam i nějaký joint, a do noci se sborově linuly tiché a tesklivé dumky, některá obzvlášť talentovaná lavička občas vystřihla i trojhlas, zatímco zbytek města spořádaně vyspával! To by bylo krásných příběhů, o tom by se Amerikánům ani nezdálo! :))))

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.