Podrobnosti recenze

7.4 12 10
Filmobanka
erik3erik
erik3erik
Únor 28, 2013 6177
Celkové hodnocení

5.0
Příběh

5.0
Herecké výkony

7.0
Zvuk

3.0
Zpracování

5.0
Omlouvám se, budu za škarohlída. Pocitově se mi film líbil, to musím říct hned na začátku. Pocitově ano, jinak bych u něj asi nevydržela. Filmově už je to horší. Zpracování se mi nelíbí, příběh se mi zdá plný klišé, i když samozřejmě drnknul na ty správné strunky. Komorní obsazení je pochopitelné, herci jsou vybraní dobře a já jim jejich výkony věřím, to je pozitivum, které na tomhle filmu vidím. Tím to ale asi končí. Nelíbí se mi kamera, řemeslně by to chtělo trochu víc (to si opravdu ve střižně nikdo nevšiml, že v páté části je v odrazu zrcadla vidět čtvrtá tanečnice, ale v sále není?), taneční scény, ačkoliv na nich zřejmě má být vidět vývoj vztahů mezi tanečníky, nudí, ale jasně, je to tréninkový film. Co mě opravdu neskutečně vysilovalo, byla hudba. Chápu, proč je taková, jaká je, chápu její účel, ale to nic nemění na tom, že mě asi v polovině začala příšerně s*át. Když už pochopitelně nemají podkres přímo ve zkušebně, klidně bych to zvládla, aniž by tam byla. A dost možná by to pro mě osobně bylo koukatelnější.

Nicméně, děkuji překladateli za titulky. :)

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.