Podrobnosti recenze

8.3 9 10
Filmobanka
r4472c
r4472c
Prosinec 28, 2009 4494
Celkové hodnocení

9.5
Příběh

9.0
Herecké výkony

10.0
Zvuk

10.0
Zpracování

9.0
Je to takové filmové blues. Ne každému blues sedí, ale osobně ho mám rád. Stejně tak je tomu i s tím filmem.
K příběhu - moc rád bych viděl nějaké rozuzlení, tečku, poznatek. Ale na druhou stranu - takový příběh jinak končit nemůže. Komerční produkce by jistě něco vymyslela, ale tohle je jiný případ.
Také obdivuji odvahu natočit film s takovou nesmyslnou metráží... Ale co? Těch 50 minut je právě akorát.
Co jiné recenzenty zde zaskočilo, nebo co nepochopili, to pro mne nebyl problém. Každý to bude vnímat jinak, takže jen doporučuji všem se na to podívat a udělat si názor každý svůj.

P. S.: Ve filmu jsou použity verše Williama Butlera Yeatse. Není to tam zmíněno. Český překlad jsem nikde nevygoogloval, tak jsem to zkusil přeložit sám. Jestli někdo ten překlad máte, pošlete ho, prosím.

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.