Podrobnosti recenze

9.4 36 10
Celkové hodnocení

7.5
Příběh

9.0
Herecké výkony

9.0
Zvuk

6.0
Zpracování

6.0
Filmů s tématikou gay, náboženství, comming outu je zde více. Přiznám se, jsem asi málo tolerantní k náboženství, jeho představitelům a hlavně bigotním věřícím, takže začátek jsem "protrpěl", kdy proti Bobbymu byla rodina, resp. hlavně matka, církevní společenství, školní prostředí, okolí... Jak představitelé církve hlásí, že je to hřích a nemravnost, zatímco mnozí z nich se tomu oddávají v zákristii, navíc ještě s nezletilými,, Nesnáším pokrytectví ... Chápal jsem zápas Bobbyho s sebou samým, svým náboženstvím, rodinou a neumím si dost představit, jak to bylo pro něj těžké ... Každý z nás něco podobného prožíval, ale ne v tomto rozsahu. Navíc ta vydařená psycholožka a její představa léčby ... Všechny postavy byly uvěřitelné, matka v podání SW excelentní. Přestože měla syna svým způsobem ráda, nedokázala se v rámci své víry s tímto problémem vypořádat. Sledovat její postavu po smrti Bobbyho bylo zajímavé, její hledání "pravdy" a projev v kostele to završil velmi emotivně. Tady možná mohl film skončit, její iniciativa v rámci hnutí GL už pro mne byla příliš happyendová, americká a málo uvěřitelná, byť se mohl vývoj této postavy odehrát na skutečném základě. Určitě stojí za to vidět, nicméně moc radosti tento film nepřináší, snad jen naději, že by se osud podobný Bobbymu nemusel dále opakovat ...

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.