Podrobnosti recenze

7.4 7 10
Filmobanka
karcikarel
karcikarel
Listopad 10, 2015 5832
(Upraven: Prosinec 14, 2015)
Celkové hodnocení

6.5
Příběh

5.0
Herecké výkony

8.0
Zvuk

8.0
Zpracování

5.0
Musím napsat, že jsem ve výsledku zklamanej. Jakkoli byl scénář rámcově promyšlený (proč někoho zabít a někoho ne, proč někoho stačilo očernit a proč zrovna přes narkomanii, promiskuitu a perverzi, a proč sledovat, co bude zveřejňovat a koho kontaktovat), tvůrci postupně pohřbívali původně parádní gay romanci. Ke konci ještě přidali za vlasy přitažený motiv jak z naivních sci-fi 50 let min. stol., neosobně provedené vraždy jako z konspirační propagandy (zničili tím i jejich dramatický potenciál), hned 2 rodinné šarády a trochu mi vadil i náznak, že skladník Danny nevynikal jen vysokým EQ (protože tak krásně doplňoval Alexovo stejně vysoké IQ - "Byl to geniální matematik. O čem jste si vy dva mohli povídat?" "O čemkoli jiném."). Ubral jsem tedy body za příběh a celkové zpracování. Do konce ale neslevili z technické kvality (zvuk, potažmo vizuál) a B. Whishaw byl v každém detailu precizní (a vzhledem k tomu, že to do konce táhl především sám, tak mi nevadily až na Alexe slabší vedlejší postavy i výkony).

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.