Podrobnosti recenze

4.8 5 10
7105031_3ce6f5597b_m.jpeg
Filmobanka
petr12
petr12
Září 20, 2015 1604
(Upraven: Červenec 03, 2023)
Celkové hodnocení

7.0
Příběh

8.0
Herecké výkony

8.0
Zvuk

6.0
Zpracování

6.0
Sice jsem se začervenal, jak jsem uslyšel, že je to náš (komunistickej) vynález (což není tak úplně pravda, pokud tím nebylo míněno využití v azylovém řízení), ale zasmál jsem se náramně. Na místě dotčeného (doslova!) by mi to možná přišlo taky ponižující, ale třeba by to stejně přebily v mé rodné zemi nevídané obrazy! A hlavně: "Postavil se Vám! Vítejte!" Míra gay obsahu je dle mého tedy 100%.

Mimochodem ke zde citované íránské propagandě - ta je mnohem rafinovanější. Íránci samozřejmě prohlašují, že homosexualita je bezbožný zločin proti všem a všemu, za který je trest smrti málo, (ústy svého exprezidenta) ale zároveň, že za to nepopravují jednoduše proto, že v Íránu žádní homosexuálové nejsou, to je jen škaredá pomluva západních hedonistů, kteří svoji zpustlost promítají do jejich zbožné a řádné země.

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.