Podrobnosti recenze

9.0 11 10
Filmobanka
karcikarel
karcikarel
Únor 04, 2016 5089
(Upraven: Březen 26, 2020)
Celkové hodnocení

7.0
Příběh

6.0
Herecké výkony

9.0
Zvuk

7.0
Zpracování

6.0

Na filmu mě zaujali herci.
Alex Lawther nejen tím, že výborně hrál, ale též, že mě přesvědčil ve svých dvaceti letech rolí nedomrlého dorostence (14-15 let) a věřil jsem mu to.
Juliet Stevenson je skvělá herečka, leč, její úlohu tvůrci filmu dle mě zbytečně předramatizovali a její postava se nijak moc nevyvíjela. Nicméně Juliet vypadá stále skvěle, a místo, aby ve svých letech (60) hrála spíše babičku Elliota, jí role matky sekla.

Vše v tomto snímku bylo na úrovni ... nicméně může vzniknout dojem, že by homosexualita byla dědičná (?) a používání operních árií od dob Pretty Woman se jaksi rozmohlo a že by to byla taková pojistka tvůrců na celkovou "zajímavost" filmu (?) ...

Také bych raději slyšel více francouzštiny vzhledem k prostředí a celkovému vyznění snímku a míru gay obsahu bych určitě zvýšil o několik desítek procent.

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.