Podrobnosti recenze

9.5 13 10
scam.png
Filmobanka
karcikarel
karcikarel
Listopad 04, 2016 14571
(Upraven: Leden 15, 2017)
Celkové hodnocení

10.0
Příběh

10.0
Herecké výkony

10.0
Zvuk

10.0
Zpracování

10.0
Jelikož se každá série věnuje téměř výhradně jedné postavě, začal jsem seriál výjimečně sledovat až od 3. série věnované Isakovi, což se ukázalo jako dobrý nápad. Herecké výkony (ne)herců jsou tady úžasné. Výrazné je to zejména u bezdialogových scén. V domovském Norsku epizody zveřejňují nepravidelně po kapitolách, tak jak se děj odehrává a v pátek bývá vydána epizoda složená z kapitol (klipů) zveřejněných za poslední týden. Stopáž je tedy dost nepravidelná. Třetí série se stala ve světě tak populární, že museli tvůrci kvůli autorským právům k hudbě přistoupit k zablokování epizod mimo zemi. Do té doby byly dostupné zdarma.

První dvě série jsem dokoukal až dodatečně, a i když mně nepřirostly k srdci zdaleka tak, jako ta třetí, určitě stojí za to. Jejich hlavní postavy (Eva - 1. série) a Noora (2. série) se ve třetí objevují ve vedlejších rolích. Když jsem se pak na třetí sérii kouknul znovu, byl to pro mě díky informacím o postavách z prvních dvou dějových linek trochu jiný příběh.

Zajímavé jsou ale i další postavy, dosud ve vedlejších rolích (třeba Sana), tak se těším na další sérii, ať už se bude věnovat komukoliv. K mému potěšení třetí série skončila tak, jak skončila a i když bych na jednu stranu byl rád, kdyby se další série věnovala třeba Evanovi, asi budu radši, když v ní budou oba jen ve vedlejší roli.

Ještě bych doplnil, že míra gay obsahu u 3. série je okolo 100 %. A upozorňuju, že trailery jsou spíš umělecky zpracovaným teaserem, který prozrazuje, o kom bude daná série. Atmosféru děje moc nezachycují.

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.