Podrobnosti recenze

8.3 15 10
Viharsarok.jpg
Filmobanka
Lucka.S
Lucka.S
Červen 21, 2014 10393
(Upraven: Srpen 27, 2017)
Celkové hodnocení

9.0
Příběh

8.0
Herecké výkony

9.0
Zvuk

9.0
Zpracování

10.0
Pokud vás někdy zajímalo, jak dlouho spolu dva lidi vydrží mlčet, tenhle film vám na tuto otázku odpoví. Přes poměrné ticho, samotu, prostředí chudého homofobního maďarského venkova na mě film nepůsobil depresivně, ale díky vztahu, jestli se to tak dá nazvat, hlavních postav poměrně příjemně a uvěřitelně. Dokonce jsem několikrát zapomněl, že příběh nekončí happyendem, jak jsem se předem dočetl z recenzí a vlastně i oficiálního popisu. Otázkou tedy bylo jen jak moc unhappy.

Ten konec mě mrzel, takhle jsem ho úplně nečekal, ale nijak zvlášť mě nepřekvapil. Teplý filmy prostě končej chladně. Co mě naopak trochu překvapilo byl vztah kluků s rodiči. Ať už Szabolcsův vztah s otcem (plesk, plesk, plesk, pojď na mou hruď), nebo Áronův s matkou, které se svěřil jak se svou sexuální zkušeností, tak se šikanou.

Příběhově asi úplně nemám co filmu vytknout, tichost a statičnost se k prostředí hodily, i zahraný to bylo uvěřitelně, jen mám rád zkrátka šťastné konce. Proto jen 8 hvězdiček.

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.