Podrobnosti recenze

8.4 5 10
Knihovna
erthos
erthos
Leden 31, 2010 3887
(Upraven: Leden 31, 2010)
Líbí se mi
 
10.0
Byl jsem oslovený Jonem Wangerem, zda bych si nechtěl přečíst jeho knihu. Pro mne to bylo překvapení, to se mi nestává každý den, abych dostal podobnou nabídku. Obdržel jsem od něj celé dílo vždy po několika kapitolách. Trvalo mi minimálně týden než jsem si našel čas a do knihy se začetl.

Prvé dvě strany mě nijak neuchvátily, "zas někdo kdo má rád lodě" :D, ale nevzdal jsem to a po první kapitole mě kniha dostávala čím dál více. Nevím čím to, snad naivitou, kterou je kniha psaná, či zvláštním nábojem, který na mě zapůsobil. Autor má evidentně velmi podobné cítění jako já.

Ač se to zdá neuvěřitelné, knihu jsem hltal každý den. Hned co jsem skončil v práci jsem letěl domů a i když jsem měl před zkouškovým, hltal jsem jen ji:).

Mohu říci závěrem, že mě osobně kniha uchvátila a i přes to, že příběh je naivní, občas průhledný, byl mi velmi blízký a velmi otevřený. I proto jsem se rozhodl, že pomůžu uveřejnit knihu Jonu Wangerovi a s radostí ze samotné knihy pomohl vytvořit stránky www.paralelobook.com, kde je možná zdarma tuto knihu si přečíst.

Tímto bych chtěl poděkovat autorovi knihy za jeho otevřenost a ochotu knihu uveřejnit všem ostatním, i všem, kteří mi pomohli projekt knihy dostat na světlo "boží".

 

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.