90210 (2008)

watson04
Updated Červenec 09, 2017
 
0.0 (0)
1686 0 5 0
90210  (2008)
90210  (2008)
90210  (2008)
90210  (2008)
90210  (2008)

Základní informace o filmu

Rok
Země
Délka filmu
4 série, 22 dílů, 40 minut
Původní znění
Hrají
Shenae Grimes, Tristan Wilds, AnnaLynne McCord, Jessica Stroup, Michael Steger, Jessica Lowndes, Matt Lanter, Gillian Zinser, Trevor Donovan

Sekce a rozdělení filmů

Míra Gay obsahu
Lokalizace

Tagy

Rodina Millsových včetně otce Harryho a matky Debbie se přestěhovala do Beverly Hills z Kansasu z jednoho prostého důvodu. Aby dohlédla a postarala se o Harryho matku Tabithu. To je někdejší televizní hvězda, kdysi pořádně divoká, nyní už ale poměrně vyhaslá. Annie i Dixonovi vadí, že jsou ve škole noví, nikoho pořádně neznají a navíc jim pořádně leze na nervy fakt, že jejich otec na West Beverly Hills řediteluje. Annie je milá a přátelská dívka zapálená pro divadlo a nová škola je pro ni naprostým kulturním šokem. Dixon je zase vynikající student i sportovec, a přestože je adoptovaný, má se sestrou vynikající vztahy, navzájem se podporují a doplňují. Právě blízký vztah pomáhá oběma sourozencům zapadnout do cizího prostředí a postupně objevovat nové kamarády v řadách svých spolužáků. Jednou z nich je bohatá, zhýčkaná a sexy Naomi, je tu i Ethan, populární sportovec a budoucí Dodonův rival, dále Navid, šéf studentského zpravodajství, a rebelka Silver. Co by to bylo za školu bez učitelského sboru. A jsme u staré známé Kelly, toho času sexy výchovné poradkyně v podání Jennie Garth. Důležitým členem štábu je také Ryan Eggold v roli chytrého a zábavného učitele Ryana Matthewse. (csfd.cz)

Uživatelské recenze

Pro tuto položku nejsou žádné uživatelské recenze
Pro napsání recenze se registrujte nebo se .

 

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.