Podrobnosti recenze
9.2 41 10Práve to celé pozerám po 3x. A s istotou môžem povedať, že sa seriál zaradil medzi mojich top 5. Čo sa týka deja, je absolútne nepredvídateľný, čo sa mi na tom celom páči najviac. Herecké obsadenie je neskutočné, nie sú tam vyslovene také tie typy sexy boy. Ale prirodzený a až by som povedala obyčajný, aj keď to slovo je v tomto prípade urážlivé, lebo všetci boli NEOBYČAJNÝ! Mne osobne najviac k srdcu prirástla Debbie, je presne tá posledná puzzle, ktorá celý dej osviežuje a všetkých spája a visí nad nimi s pripomienkou, že nech sa deje čokoľvek, sú predsa rodina. Nehovoriac o jej humore... Ďalej Emmet, ktorý má silný charakter, ale zároveň je to zlatíčko. A taký ten správňák, bútľavá vŕba a dobrý kamarát. Tieto dve postavy vo mne najviac zarezonovali. Čo sa týka páru, je pre mňa proste Brian a Justin srdcová záležitosť. Milujem každú scénu, každý posun. Fascinujúce na tom je ten prirodzený osobnostný rast. Justin dospieva, stretáva sa s odmietnutím, stráca pôdu pod nohami, ale jeho to nezlomí a napriek všetkému nájde v sebe silu a ide ďalej. Posledné tri diely sú ukážkou toho, ako veľmi dospel, ale ako sa jeho prirodzená dobrácka povaha napriek všetkému nezmenila. A Brian. Chladné srdce sa roztápala veľmi pomaly, ale každá čo i len 10 sekundová scéna, kde dá najavo, čo cíti aj trebárs tým, že neodpovie na otázky, len tichučko sedí akoby nič, nevyvracia „obvinenia“. Takéto drobnosti ma silno zasiahli. Boli nabité emóciami. Myslím, že nebol diel, ktorý by mi niečo nedal. Na záver už len toľko, že čo by som dala za taký babylon u nás. :)