Podrobnosti recenze

6.7 16 10
Filmobanka
Jiřik
Jiřik
Říjen 30, 2016 7148
(Upraven: Březen 18, 2019)
Celkové hodnocení

2.0
Příběh

1.0
Herecké výkony

3.0
Zvuk

2.0
Zpracování

2.0
Po shlédnutí filmu Hawaii jsme se s přítelem velmi těšili na další film od stejného autora. Filmy ve, kterých není přítomný děj nás baví jen tehdy pokud jsou opravdu mistrně vykreslené pocity a vnitřní svět postav. To se velmi povedlo ve filmu Hawaii. Lehké erotické náznaky, mlčení, skvělá hudba. Zde blo pro mne příliš postav, erotika a nahota dost přímočará, hudba nevynikla. V jednotlivých postavách jsem se ztrácel. To co se mě líbilo na filmu Hawaii zde bylo rozvedeno dál. Uděláno jinak. A pro mě již ne přístupně. Díky nepřehlednosti jsem neodhalil tu mistrnost vkreslené mužské duše, kterou jiní v recenzích obdivují. Netušil jsem kdo je kdo. Film je plný erotiky (ne sexu). Čekání na další erotický záběr mě nutilo nevypnout film uprostřed. Erotika ok, uzbytek veliké zklamání.

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.