Podrobnosti recenze

8.6 13 10
Filmobanka
karcikarel
karcikarel
Březen 13, 2018 8146
Celkové hodnocení

7.3
Příběh

8.0
Herecké výkony

8.0
Zvuk

4.0
Zpracování

9.0
Musím přiznat že je to dobře natočené to ano ale nemohu se zbavit takove te německé tvrdosti strašně mě tam chyběla hudba poprvé jsem něco zaslechl asi v 53 minutě jak jsou spolu u te vody jako za mne je to škoda bylo tam několik momentu kdy by to hudba podtrhla nebo by to poslala o tupinek výše... se omlouvam přatele ale je to pro mě hodně duležite... Pak taky nechapu to divadlo to je to opravdu takove tabu v německem fotbale ??? že se musí hrat takové divalo to snad neeee...

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.