Podrobnosti recenze
9.0 14 10Osobně jsem opravdu nemusela postavu Ina, prostě mi byl protivnej, vlezlej. A tak trochu jsem měla pocit, že Kornem dost manipuluje a nedává mu moc času ani prostoru, aby se srovnal sám se sebou a s tím co se děje mezi nimi a ani s tím, jak je přijímaná okolím jeho rodina a tím i on. Takže se nedivím, že Korn to vyřešil takhle zoufale. A ke Kornovi - moc mi nesedí Kaův styl hraní. Ten jeho styl deklamování replik mi vadil už v Lovely Writer, které jsem viděla dříve. Ale i tak ty flashbacky na jejich vztah byly v seriálu parádně zpracované a ten jejich příběh byl hodně silný a emociální nejen kvůli tomu, jak skončil.
Naopak mě překvapili Fluke a Ohm, kteří také nejsou ti, které bych si do hlavních rolí vybrala, ale tady mi dost sedli. Jasně, občas utahaný, ale přišlo mi to v rámci charakteru a stylu seriálu. A jak příběh nabíral na obrátkách, tak se mi v těch dramatických situacích hodně líbili.
No a pak je tu support pár Win a Team, který mě zacílil hodně a přiznávám, že to byli právě Boun a Prem, kvůli kterým jsem seriál nakonec začala sledovat. Proto jsem byla zklamaná, jak málo prostoru tam měli a sakra proč mám pocit, že tam někde nějaký kus zápletky chybí :D
Každopádně jsem ráda, že jsem UMWA viděla ještě před Between Us. A myslím, že seriál patří k thajské klasice tohohle žánru a kdo má rád romantiku na věky věků, tak by ho měl vidět.