Podrobnosti recenze

6.0 2 10
For Him
Filmobanka
karcikarel
karcikarel
Prosinec 01, 2023 3555
Celkové hodnocení

6.0
Příběh

5.0
Herecké výkony

9.0
Zvuk

6.0
Zpracování

4.0
Seriál jsem začal sledovat, líbil se mi, ale postupně to šlo z kopce. S ničím se netajím a sděluji, že jsem vydržel do konce jen a hlavně kvůli pro mě nesmírnému sympoši Dew-ovi. Erotické scény zde rovněž musím ocenit tak, jako v Pit Babe, téměř dokonalé polibky. Výběr herců kromě Dew-a se mi ale moc typově nelíbil (ani Tora, nic proti, ale prostě někdy mi připadal, jako kdyby měl rodiče z Mongolska), jsem totiž "postižený" namlsáním se krásných herců z Pit Babe, snad až na Ryana (Dream), jakoby je posbírali někde na ulici a ty čtyři děvy? Chápu, že to tak musely hrát, ale mnohdy to byly prostě jen čtyři příšerné šklebny. Herecky byli ale prakticky všichni na výši. Stále jsem čekal, zda se to v pozdějších epizodách nějak více rozvine, ale nestalo se, naopak, natahování, nedostatky ve zpracování (střídání odbarvených-odrostlých-neodrostlých vlasů, nehty, leží oba v posteli "nazí", pak jeden vyleze a má nejen trencle, ale navrch ještě i tepláky atd.) a vlastní epizody čím dál kratší nadstavované "zákulisím". Loučím se s tímto serošem s jednou větou z konce poslední epizody: "chceš ho vidět"? 😂

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.