Podrobnosti recenze

9.6 11 10
Celkové hodnocení

9.8
Příběh

9.0
Herecké výkony

10.0
Zvuk

10.0
Zpracování

10.0
Společně se 4. dílem je můj neoblíbenější ze série HIStory. Mám ráda tchaiwanskou tvorbu s jejich humorem na odlehčení (tady musím vyzdvihnout nejrychlejší uvědomění si homosexuality v historii všech seriálů :D). Obě hlavní dvojice měli skvělou chemii a opravdu intenzivně zahrané intimní scény, které byly přirozené a na oko příjemné. A k tomu konci - když na to koukám z pohledu matky, možná se nám autor snažil říct, že máme být rádi, že jsou naše děti šťastné, ať je to s kýmkoliv, než je vidět trpět (a trpět potom s nimi, tak jako matka Xianga - ale to je můj čistě osobní pocit)

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.