Podrobnosti recenze

9.2 6 10
Wiman Nam / The Paradise of Thorns
Filmobanka
jiri.twist
jiri.twist
Leden 12, 2025 1090
Celkové hodnocení

8.8
Příběh

7.0
Herecké výkony

10.0
Zvuk

9.0
Zpracování

9.0
Docela jsem se bál, že hlavní nosnou myšlenkou bude zrovnoprávnění vztahů gueer komunity s většinovou. "Stejná práva pro všechny." Během sledování jsem začal silně koketovat s myšlenkou, že v pojetí především agresivních a kontraproduktivních aktivistů, se řeší hlavně právo na informace o zdravotním stavu protějšku a především jeho ztráta. Opomíjí se otázka rozvodů. Ve společnosti s více než padesátní procenty rozvodovosti. Když se začnete blíže zajímat, tak zjistíte, že neexistuje ochrana toho slabšího. "Díky" bývalému ministru spravedlnosti Pospíšilovi, zvanému Meda. Nevyoutovanému gayovi. Ten, se silnějšími lokty, vyhrává. Vizuální stránku bych mohl zkopírovat z recenze k seriálu I Told Sunset About You. Kvituji každý výjezd za město. Příběh je hodně chytlavý. Herecké výkony všech zúčastněných, přímo excelentní. Věřil jsem jim každé slovo, každou větu. K většině postav jsem si našel vztah. Postupně chápal jejich důvody konání, která nemusela být zpočátku i sympatická. Ale, jedno velké ALE se dostavilo v samotném závěru, bez vítězů. Všichni vlastně prohráli a složité budování všech postav šlo během pár minut do...místa, kde slunce nesvítí. Obrovská ŠKODA.

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.