Podrobnosti recenze

9.6 10 10
(Upraven: Duben 09, 2025)
Celkové hodnocení

9.0
Příběh

9.0
Herecké výkony

10.0
Zvuk

8.0
Zpracování

9.0
Takže...věděla jsem, že je to podle skutečnosti, ale nevěděla jsem, kam až mě to zavede.
Tohle nebyla limonáda, tohle byla prostě realita života a ukázka toho, kam až se může zamilovaný člověk dostat. Byla to jedna velká intrikářská hra kdo z koho. Nedávala jsem to, vypínala jsem. Ale... stačil jeden letmý Pruek-ův pohled a byla jsem zpátky. Proč? Protože herecky byl tento vztahový propletenec zvládnutý naprosto dokonale. Souboj Pruek x Prang, jejich vražedně kousavé pohledy...z toho až mrazilo. Dostal mě Aon. Tomu jsem zbaštila ze začátku každou slzu :). Jsem ráda, že si Pruek zachoval svou hrdost a odešel se vztyčenou hlavou do nejvíc milující a chápající náruče. No a ta trocha vlasů a škrábanců na konci odlehčila tenhle napínavý emoční kolotoč...

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.