Podrobnosti recenze

9.4 37 10
Filmobanka
Petris
Petris
Březen 01, 2009 4504
Celkové hodnocení

10.0
Příběh

10.0
Herecké výkony

10.0
Zvuk

10.0
Zpracování

10.0
Nádherný, hluboký příběh propojený s nádhernou přírodou, hudbou, dokonalou kamerou, důrazem na detaily, prostě vším.
O tomto filmu se hodně psalo, mluvilo...moc se mi do něj tenkrát nechtělo. Teď přišel jeho čas.
Naplno jsem si vychutnala vše co nabízel. Drsnou přírodu Wyomingu, ukázku kovbojské práce, rodeo, ale hlavně příběh dvou duší, které tato divočina spojila, a která se odrážela v celém jejich životě a v jejich "vztahu". Milostná scéna byla stejně drsná, jako život tam v horách...
A HL i JG to zvládli skvěle, věřila jsem jim úplně všechno. JG jsem jako herce moc nevyhledávala, ale tady mě opravdu dostal. Do svých postav nakonec oba dali vše, co bylo potřeba. Touhu, smutek, vztek, pěsti a hlavně život...ke štěstí chyběl jeden krok. Udělat ho by znamenalo ublížit. A to jeden z nich prostě nedokázal. Záběr na Ennisovu (HL) manželku v okně je tak neskutečně pravdivý a bolestný...
A ten závěr...
Hora tak nakonec zůstala jediným místem a svědkem vzácných společných chvil a blízkosti.

Jsem ráda, že jsem si na sledování tohoto skvostu, který není o typické gay lásce, ale především o vztahu, životu, přátelství a touze po kapce štěstí mezi dvěmi živými bytostmi, počkala 20 let.

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.