Podrobnosti recenze

6.5 8 10
Filmobanka
petule611
petule611
Říjen 14, 2013 4498
Celkové hodnocení

6.8
Příběh

6.0
Herecké výkony

8.0
Zvuk

6.0
Zpracování

7.0
Musím přiznat, že o beatnicích jsem dosud věděl jen to, že byli, a jména nejvýznamnějších představitelů. Z toho důvodu jsem ve filmu nemohl vidět více než zobrazení studentské životní epizody několika mužů z rozervaným nitrem. Působilo to na mě tak, že nevěděli, co chtějí, ale věděli, že se nechtějí zařadit do průměru. Pokud jejich literární díla mají atmosféru filmu, pak si je asi nikdy nepřečtu. Nejlepší herecký výkon podal představitel Luciena, Daniel Radcliffe podle mě hrál nemastně neslaně, moc na mě nezapůsobil, přitom jsem právě kvůli němu byl na film zvědavý.
Hodnocení "spíše nedoporučuji" míním pro ty, kterým jako mě beatníci nic neříkají, protože se mně zdá, že film ocení jen jejich příznivci.

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.