Podrobnosti recenze

7.2 15 10
(Upraven: Březen 29, 2014)
Celkové hodnocení

5.8
Příběh

4.0
Herecké výkony

6.0
Zvuk

8.0
Zpracování

5.0
Mateusz Banasiuk (i Bartosz Gelner) má opravdu pěkné tělo, což asi znamená to "vizuálně podmanivá gay romance". Jinak mně to nějak zvlášt vizuálně podmanivé nepřišlo.
Pro mě zarážející byla atmosféra filmu - všichni pořád byli vážní, zadumaní, většinou mlčeli, byli uražení nebo naštvaní, otrávení, ani v sexuálních scénách, ať už on-on nebo on-ona, nebyla nějaká radost. Celý film kvůli tomu na mě působil šedě, bezútěšně (značná část filmu se odehrávala po večerech a nocích) a tento dojem ještě dorazila závěrečná vražda, která mi přišla zbytečná. Pokud úmyslem režiséra bylo v divácích navodit pocit sklíčenosti, aspoň u mě se mu to povedlo. Pokud toto mělo být drama jako v životě, musel by to být dost bezútěšný život. Tento film by klidně mohli pouštět na katolických shromážděních, aby ukázali "vidíte, homosexualita do srdce vnáší smutek a beznaděj, ale s pomocí Ježíše se jí můžete zbavit a nalézt v životě úlevu".
Perlička z komentáře na IMDb: "Kuba ... se nechává kouřit na záchodcích (patrně od jiného mladého muže, ačkoli zvukové efekty navozují dojem, že tam s sebou má hladového labradora)."

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.