Podrobnosti recenze

8.4 30 10
Celkové hodnocení

5.5
Příběh

4.0
Herecké výkony

6.0
Zvuk

7.0
Zpracování

5.0
U mně dobrý tak 50 na 50, ale skôr ako letná limonádka, miestami som sa nudil, naj je muzika a kamera s prostredím, normálne som zatúžil po letnom severotalianskom vidieku,...k Eliovi sa mi však Oliver vôbec nehodil, a priznávam, že som sa miestami v Eliovi strácal a jeho erotické a emočné vzplanutie raz k sexyfešande zo susedstva a raz k strašiemu karieristickemu amerikánovi na prázdninách nejako nepochopil, :o)) Sice som scenár nemal v rukách ,ale vopred som tušil, ako sa bude dej vyvíjať, a ako to skončí, proste, ...chýbala mi k tomu nejaká zápletka, konflikt, nejaká psychohygiena od starého mazáka Oliviera, a aspoň predstieraný rodičovský strach ale holt,...ako z manhattanu roku pána 2017 a nie zo zaprdeného katolíckeho akademického talianskeho vidieka rokov 1981-1982 :o)) Toto bol príbeh prvej letnej gay lásky zmäteného bisexuála a prazvláštneho postoja rodičov k poryvu citov zamilovaného teenagera voči laxnému postoju staršieho korzára Olivera, ktorý si užil pohostinnosť rodiny starého profesora, letnú atmosféru talianskeho vidieka a ešte k tomu ako bonus dostal na tanieri panický vienok naivného a zjavne nadržaného teenagera, ktorý si od Olivera sľubuje viac , ako mu je on ochotný vrátiť alebo veľkoryso ponúknuť,... a viete čo je najlepšie? že ani v najdivokejšej fantázii netuším, o čom akože má byť pripravovaný druhý diel, keď už je všetko jasné, prvá láska je vždy prva, hoci trvá krátko a nie je vždy naplnená, ale špekulujem , že by sa Elio vrátil k svojej bisexualite a začal zvádzať jeho ženu a rozbil tradičné a ukážkové manželstvo? :O)) P.s. Tohto roku som videl minmimálne tri štyri lgbt filmy, ktoré boli výrazne filmovo aj obsahovo silnejšie a nezaspával som pri nich

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.