Podrobnosti recenze

7.5 25 10
Filmobanka
karcikarel
karcikarel
Listopad 26, 2017 9390
Celkové hodnocení

8.0
Příběh

6.0
Herecké výkony

10.0
Zvuk

10.0
Zpracování

6.0
Už po přečtení knížky mně bylo jasný, že tenhle film nebude úplně pro mě. Nicméně když mně bylo 13-20 let, tak bych ho určitě miloval. Je to taková pohodová nenáročná americká komedie na nedělní odpoledne.

Co se mně líbilo:
1. Film byl celkově vtipnější než kniha (např. otec a jeho návrh, že by se mohli společně registrovat na Grindr, dále režisérka, ředitel)
2. Herecké obsazení

Co se mně nelíbilo:
1. Závěrečná scéna na pouti! Vůbec neodpovídala dosavadnímu chování Bluea, a ani Simon by určitě nejezdil furt dokola na kolotoči před skandujícím davem spolužáků.
2. Oficiální český názvu filmu! To, že mail zakončil frází "s láskou...", byl celkem důležitý moment. Nechápu, co je vedlo k tomu "já".

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.