Podrobnosti recenze

6.7 7 10
Filmobanka
Ien25
Ien25
Červenec 05, 2018 5235
Celkové hodnocení

7.5
Příběh

9.0
Herecké výkony

9.0
Zvuk

7.0
Zpracování

5.0
A za mě teda jó :) Ten režisérův nápad se selektivní slepotou je téměř geniální, takhle šikovně to protlačit přes cenzuru, klobouk dolů. K tomu tam přidat "chybí mi ohřívač do postele" nebo "myslel jsem si, že máš rád ptáky" a je to fakt zábavné. Tím, že je to jiné, to v paměti nezapadne. Hlavní myšlenka, tedy pohlídat sexy týpka sestře, se mi líbí, odpustím proto i slabší/divné momenty a blbý konec. Shlédnout doporučuju.
(nějak mě chytla poslední dobou čínská produkce, namátkou tohle, ale bylo toho víc - Addicted lover, Beloved enemy, Addicted.....)

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.