Podrobnosti recenze

9.5 5 10
Spare Me Your Mercy
Filmobanka
karcikarel
karcikarel
Listopad 28, 2024 1969
Celkové hodnocení

9.5
Příběh

9.0
Herecké výkony

10.0
Zvuk

10.0
Zpracování

9.0
Na tento seriál jsem se těšila s nadšením od chvíle, kdy byl oznámen, protože je opět od Sammon a navíc v něm hrají herci, které mám ráda a kteří jsou poměrně neokoukaní. Jako někdo, kdo bezvýhradně podporuje eutanazii, hluboce oceňuji seriál, jako je tento. Jakmile začal, zpočátku jsem se nemohla hned zakoukat. To však trvalo opravdu jen chvíli, protože se brzy rozvinul kvalitní, napínavý příběh, se skvělou zápletkou a ještě lepšími hereckými výkony všech – jak hlavní dvojice Jaylerra a Tora, tak vedlejších postav. Absolutně musím vyzdvihnout Aelma v roli Bosse, protože mě vážně nadchl.
Od začátku bylo tak nějak jasné, kam příběh směřuje, a žádná pohádka se tu nekoná, i když novela končí jinak než seriál. Vůbec by mi nevadilo, kdybychom se dočkali ještě nějaké speciální epizody nebo další série, protože mě seriál opravdu velmi bavil a ráda bych v příběhu doktora a policajta pokračovala. Hudba byla skvělá, po většinu sledování jsem měla husí kůži a za mě bych rozhodně seriál doporučovala.

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.