Podrobnosti recenze

9.6 6 10
Every You, Every Me
Filmobanka
karcikarel
karcikarel
Říjen 20, 2024 2504
Celkové hodnocení

9.0
Příběh

8.0
Herecké výkony

10.0
Zvuk

10.0
Zpracování

8.0

Every You, Every Me je BL drama, které se snaží spojit více příběhů do jednoho celku. I když jde o ambiciózní nápad, mně osobně tento styl příliš nesedl. Místo toho, aby jednotlivé linky příběh obohatily, působily spíše rušivě a bránily mi plně se ponořit do děje.
Na druhou stranu, seriál má i své světlé stránky. Komické scény jsou zábavné a několikrát mě opravdu rozesmály. Romantické momenty jsou dobře zpracované a zvraty v ději mohou udržet divákovu pozornost. Přesto ve mně celkově seriál nezanechal silnější dojem – ne proto, že by byl špatně natočený, ale jednoduše mi nesedl.
Pokud máte rádi BL s více dějovými linkami, stojí za to mu dát šanci, ale osobně ho mezi své oblíbené nezařadím.

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.