Podrobnosti recenze
9.9 7 10Raiden Lin) "Neslyším, ale ten zvuk vidím ve tvé lásce ke mně. Sice neslyším, ale vidím." Oslovila ma aj Song Su He (Lee Yu) ktorá i, keď nechtiac zranila svoju lásku, predsa len stála značnú časť života pri ňom (Peng) a dokázala napriek svojej bolesti ísť ďalej. Myslím, že jej pocit najlepšie vystihujú tieto slová v rozhovore s Zheng Yu Nong (Ai Yu Fan). "Nejsem ale ta, kdo ho udělá šťastným. Ale vidět ho šťastného mě šťastnou dělá." Sivou eminenciou a so sexy utajeným vyžarovaním i telom, doberaním si a mojou srdcovkou bol Johnathan (Lin Chia Yo). Totálnou lechtivou bombou koniec 13.ep. Tak pekne dopozerajte až do konca. Inak silne na mňa zapôsobil aj bratranček a ani sa nedivím, keď som si pozrela, kde hral a už tam mi padol do oka. Reč je o hercovi Nat Chen (hral Chen Yiho v Kiseki: Dear to Me - https://www.gaytitulky.info/oblibene-filmy/kiseki-dear-to-me ). V spomínanom seriáli hrala i Ai Yu Fan. Silnou pasážou bola i dokázaná oddanosť Seana (Raiden Lin) svojej láske i svojmu bratrancovi. Geniálne zábery a vyjasnenia. Odporúčam a iste sa po čase k tejto sérií vrátim, keď budem potrebovať dočerpať dávku nádeje, sladkosti, doberania si, oddanosti, bratstva a lásky. 💞