Podrobnosti recenze

7.3 10 10
The Heart Killers
Filmobanka
Nioba
Nioba
Listopad 02, 2024 5929
Celkové hodnocení

9.0
Příběh

9.0
Herecké výkony

9.0
Zvuk

10.0
Zpracování

8.0
Tohle je přesně ten typ projektu, který na první pohled působí jako naprostý chaos, ale nakonec si diváka dokáže získat. Je to romantická akční komedie s troškou toho retro stylu. Silné herecké obsazení. Herci jsou ti, co seriál drží nad vodou. Joong Archen a Dunk Natachai mě naprosto dostali. Každá jejich společná scéna měla neskutečnou intenzitu. Joong byl v roli Fadela charismatický a tajemný, zatímco Dunk jako Style měl v sobě lehkost, ale zároveň hlubší podtón, který se postupně odkrýval. Bylo vidět, že si ty role neskutečně užívají, a ta jejich chemie? Prostě pecka. Každá jejich interakce byla nabitá napětím, takže jsem se na ně těšila víc než na samotný děj. First Kanaphan a Khaotung Thanawat jsou pro mě sázka na jistotu a vždycky dodají kvalitní výkon. Jenže tentokrát bohužel neměli tak silný scénář, což je obrovská škoda. Vždycky mě baví, jak spolu fungují, ale tady jako by jejich postavy trochu zapadly do pozadí a nedostaly tolik prostoru se naplno projevit. Pořád skvělí, ale oproti Joongovi a Dunkovi tentokrát spíš v ústraní. Mám obrovskou slabost pro FirstKhao, ale tentokrát byli jasným vítězem Joong a Dunk. Jejich chemie byla tak silná, že jsem si jejich scény užívala na maximum a nechtěla jsem, aby skončily. Za mě seriál doporučuju, i když má pár drobných vad na kráse.

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.