Podrobnosti recenze

5.0 4 10
Filmobanka
tomas106
tomas106
Březen 18, 2009 3612
(Upraven: Březen 18, 2009)
Celkové hodnocení

6.3
Příběh

6.0
Herecké výkony

7.0
Zvuk

6.0
Zpracování

6.0
Na tento film jsem byl zvědavý především proto, že ho režíroval a hlavní roli hrál Peter Paige, nezapomenutelný Emmett z Queer as folk.
Pocity z něj mám ale velice rozporuplné. Ten film je velmi, velmi průměrný. Co je ale velice zajímavé, je ta oblast, kterou Peter Paige zpracovává. Pouští se totiž na velmi tenký led, a to na téma homosexuální pedofilie.
Balancuje mezi tím, co je a co už není ve vztahu k malému dítěti normální. Jsem přesvědčený o tom, že ten film je velmi autobiografický, protože zpracovat tímto způsobem tak citlivé téma by jinak Peter Paige nemohl. Musel být přesvědčený o tom, že může existovat hluboká láska k dítěti, přestože to není láska rodičovská. A to jeho přesvědčení muselo pramenit z toho, že on sám něco takového ve svém životě prožil.
Tak pokud jste zvědavý na neúmyslně natočený autobiografický film, tak ho pak můžu doporučit. Pokud jste zvědavý na Petera Paiga, radši znova koukněte na Queer as folk.

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.