Podrobnosti recenze

1.8 6 10
Filmobanka
Hadonos
Hadonos
Září 22, 2017 5365
(Upraven: Listopad 04, 2017)
Celkové hodnocení

3.0
Příběh

1.0
Herecké výkony

4.0
Zvuk

3.0
Zpracování

4.0
Název The Secret Kiss drobet upomíná na brakové romány a moc mne nelákal, až jsem si povšiml, že jde o dílko Richarda Mansfielda, od nějž jsme zde již mohli poznat o tři roky starší The Secret Path. Recenzi jsem tenkrát ukončil pocitem, že "Možná jsou cesty režisérova myšlení opravdu až příliš tajné". Tajný polibek sám o sobě tento pocit nemění, ale oba filmy pospolu už přeci jen nabízejí jakýsi společný klíč. Třeba jen tím, že jsme už zase v lese s nebezpečně vyjukávajícími tajemnými postavami, co juknutí, to svist tasené oceli...

Děsy a běsi v hlubinách mysli gaye, strach z většinové společnosti, strach z opovržení a zavržení, strach ze šikany, strach ze samoty, strach odpoutat se od partnera, strach plně přijmout partnera... možná. Proč vlastně ne, ale v takhle bizarních a vyčpělých kulisách, na pomezí parodie? Ona realita stačí až dost.

Tentokrát zakončím myšlenkou, že tomu chlapci, režisérovi, by se měl zakázat vstup do lesa, a byl by klid. Zvířátka mají na klid právo, a my taky.

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.