Podrobnosti recenze

7.5 3 10
When the Waves Rise
Filmobanka
monvi
monvi
Listopad 24, 2024 859
Celkové hodnocení

8.8
Příběh

9.0
Herecké výkony

8.0
Zvuk

9.0
Zpracování

9.0
Film, který má něco do sebe, co nedokážu přesně z pohledu svého nitra definovat, jemný, lehký a ve své podstatě jednoduchý, o kráse žití a jednotlivých okamžiků, střípků života, které nejsou vždy zcela jasné. Já jej vnímám ne jako krátký film, je přesně na hranici (40 min), ale jako film celovečerní, který byl navíc oceněn na Seoul International PRIDE Film Festival v roce 2021. Oceňuji i to, že kluci byli vybrání reálně, nejsou to žádní krasavci z plakátu a vůbec mi nevadí ten mírně otevřený konec, naopak, ke snímku a jeho náladě se mi zamlouvá ...

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.