Podrobnosti recenze

9.4 9 10
Celkové hodnocení

10.0
Příběh

10.0
Herecké výkony

10.0
Zvuk

10.0
Zpracování

10.0
Jsem nadšená, naprosto pohlcená! Ta nádherná příroda a skvělé postavy jsou působivé. A především Fandy, který je naprosto úžasný a okouzlující. Film má vše, co miluju – je vtipný, dechberoucí, nádherný, a navíc se dotýká tématu času, které mě vždy fascinuje. Začátek možná působí trochu složitě, člověk chvíli tápe, co se vlastně děje, ale jakmile se děj začne rozplétat a jednotlivé střípky zapadnou na své místo, zůstane jen úžas nad tím, jak je vše vymyšlené. I když to není BL film, tak vztah mezi hlavními hrdiny je nádherný a ryzí. I když mezi nimi nic nevidíš, všechno cítíš. Jejich chemie je tak silná, že tě vtáhne do příběhu. Oba herci podali úžasné výkony. Bavili mě každou vteřinu, ale zároveň mě dojali tak, že posledních dvacet minut jsem už jen brečela. Ale nebyly to jen slzy smutku, ale taky krásy a celkově nasbíraných emocí. Bylo to kouzelné, doslova. Jsem si jistá, že se na tento film podívám znovu…a znovu! Miluju ho a rozhodně bych ho doporučila všem. Je to zážitek, který stojí za to.

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.