Podrobnosti recenze

8.5 24 10
Filmobanka
Petris
Petris
Únor 22, 2009 9508
Celkové hodnocení

9.3
Příběh

10.0
Herecké výkony

10.0
Zvuk

10.0
Zpracování

7.0
Film byl nádherný moc se mi líbil ale dostal mě do smutku hl. ten konec a to všechno jak se začalo doplňovat :( Chlapec to nemá lehké je zneužíván najde si někoho aby na vše zapomněl a jeden cip no znásilní a ještě zabije? tak to už je i na mě moc! Jen sem si tak říkal že to znásilňování pěkných kluků a dívek vlastními rodiči je i v realitě a nepřeji jim to nikomu. Podle skutečné události to není ale vím že se takové věci dělí a to mě asi na tom filmu moc dostalo až ke smutku :(. Konec byl úplně vedle ten tam nemusel být jen mě poplet,už jsem myslel že je živý :) a banán :( .Ty písně mě rozesmávaly jako kdybych se díval na komedio-horor :D a ty chyby ve filmu taky nebyly zlé :DDD Jen jak psal už mpony níže tak je lepší si pustit další film na zklidnění nálady.

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.