Podrobnosti recenze

8.2 7 10
Filmobanka
r4472c
r4472c
Květen 29, 2013 3114
Celkové hodnocení

8.8
Příběh

8.0
Herecké výkony

10.0
Zvuk

8.0
Zpracování

9.0
Mám rád tyto životopisné snímky a zvláště, jsou-li "true story". Že hlavní roli hraje Michael Dougles, jsem se dozvěděl až ze závěrečných titulků. Vůbec jsem ho nepoznal. Matt Damon taky nebyl špatná volba, i když (asi) heterosexualita obou pánů se zřejmě odrazila na poměrně umírněných intimních scénách. Ty polibky mi zkrátka připadaly jakési bez vášně a moc jsem jim je nevěřil. Film nepřináší víc, než ztvárnění jedné etapy života dvou pánů. No... zkrátka... je fajn, že už se ani věhlasná jména nebojí ztvárňovat gaye.

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.