Podrobnosti recenze

7.5 12 10
Celkové hodnocení

7.0
Příběh

8.0
Herecké výkony

6.0
Zvuk

7.0
Zpracování

7.0
Mám tenhle typ příběhů docela ráda, ale tady scénář občas trochu pokulhával. Způsob jakým se Thomas vyskytne v Damianově domácnosti mi přijde příliš uměle vykonstruovaný a moc mi to nedává smysl, proč by se k nim stěhoval, proč by někdo nechal bydlet svoje dítě u naprosto cizích lidí, proč by si k sobě někdo nastěhoval cizí dítě, které to zas až tak vážně nepotřebuje, navíc potřebovali doma jeho pomoc, když maminka nemohla pracovat, soudě podle počasí tam musel být docela dlouho, to nejezdil domů ani na víkend? Trochu to postrádá logiku, celé se to vyvíjí moc zkratkovitě, Damian se chová jako idiot (ale to třeba byl záměr). Ale po ostatních stránkách nemám výhrady, herci jsou solidní. Možná by k pozitivnějšímu dojmu přispělo, kdyby člověk nevěděl o milostné zápletce a mohl si užít to překvapení, protože film dobře do poloviny nic takového mezi chlapci nijak zvlášť nenaznačuje.

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.