Podrobnosti recenze

7.2 5 10
Filmobanka
tomas106
tomas106
Březen 03, 2009 4917
Celkové hodnocení

6.3
Příběh

7.0
Herecké výkony

6.0
Zvuk

6.0
Zpracování

6.0
Nic extra jsem nečekala, ale přesto je to trošku škoda. Příběh je to zajímavý a zasloužil by si kvalitnější zpracování, jak už po technické stránce, tak po stránce scénáristické. Kamera za moc nestojí, scény jsou statické, ale největší problém jsem měla se skoky po časové ose, obzvlášť v první polovině jsem se chvílemi dost ztrácela, moc nebylo podle čeho se orientovat, protože byli všichni se všema a navíc hoši si jsou typově dost podobní a liší se jen délkou účesu. Uvítala bych trochu hlubší vhled do postav samotných. Z herců stojí za zmínku asi jen představitelka Lucie Lizzie Brocheré.

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.