Podrobnosti recenze

7.4 7 10
Filmobanka
karcikarel
karcikarel
Listopad 10, 2015 5864
Celkové hodnocení

8.5
Příběh

8.0
Herecké výkony

10.0
Zvuk

8.0
Zpracování

8.0
Ani už nevím proč, ale na tenhle seriál jsem se těšila v domnění, že se bude jednat o gayromantické drama ze špionského prostředí a ještě v průběhu parádní první epizody jsem tomu pořád věřila. Pak nastalo zklamání, protože složité konspirace výzvědných služeb nejsou až tak to moje oblíbené. Ale když už jsem to začala sledovat, tak bych to nenechala. I když seriál nesplnil moje nesmyslné očekávání, jeho sledování nelituju. Ben Whishow je v tomhle typu rolí jako doma (možná až moc), takže výkon rozhodně na jedničku, Edward Holcroft svou nehybnou tváří za tu jednu epizodu taky docela zabodoval (i když v momentě kdy mi začalo docházet, že to nebude romantika, jsem pojala podezření, jestli to nebude scifi a z něj se nevyklube kyborg). Takže kdo má tenhle žánr rád a zároveň mu nevadí pomalejší tempo, ten může být s touhle dobře vypointovanou sérií spokojen.

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.