Podrobnosti recenze

9.5 13 10
scam.png
Filmobanka
karcikarel
karcikarel
Listopad 04, 2016 14703
(Upraven: Listopad 20, 2017)
Celkové hodnocení

8.5
Příběh

8.0
Herecké výkony

9.0
Zvuk

9.0
Zpracování

8.0
Tak na první sérii už jsem asi moc stará. Drama typu, že se někdo s někým líbal, že se holky pomlouvají a pletichaří už prožívat s hrdinama fakt nedokážu. Navíc vzpomínání na to, že se člověk v tom prváku choval stejně trapně jako ty postavy není úplně povzbudivý. Druhá série už je o něco lepší, potěšilo mě, že tady je hlavní postavou Noora, která mi byla z děvčat nejsympatičtější, moc nemluvila a chovala se docela normálně. Bohužel moje nadšení z Noory vydrželo tak do páté epizody, navíc ta zápletka je tak strašlivý klišé, že už to asi ani víc nejde. ALE druhou sérii zachránil WILLIAM!!!!! A konečně ta třetí, kvůli který jsem se vlastně k tomuto seriálu dostala. Ta je rozhodně nejlepší, praštěný holky jsou v pozadí a větší prostor dostanou kluci. Herecký výkony na jedničku (vlastně ve všech sériích), i když představitel Evana mi moc neseděl, ale na druhou stranu to jaksi dokreslilo charakter jeho postavy. A mazlící sekvence v kapucách z pátý epizody je tak krásná, je to nejlepších 7 minut z celýho seriálu. Přijde mi líto, že Isakův příběh ve třetí sérii dostal daleko menší prostor, než Noořin ve druhé, ta měla více epizod, některé dokonce s dvojnásobnou stopáží a mohli jsme si příběh víc užít. Jsem zvědavá, kdo bude na řadě ve čtvrté sérii. Že by Vilde? A málem bych zapomněla hlavní výtku - to moralizování a korektnost. Čtvrtá série je první v bleděmodrým, osvěta mládeže tady dosáhla za hranici snesitelnosti. Takže má smysl sledovat 3, pokud zapomínáte dýchat, když se objeví Thomas Hayes tak ještě dvojku.

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.