Podrobnosti recenze

8.0 15 10
(Upraven: Březen 21, 2018)
Celkové hodnocení

7.0
Příběh

5.0
Herecké výkony

10.0
Zvuk

8.0
Zpracování

5.0
Film mě moc nezaujal, ale to neznamená, že nemůže bavit někoho jiného. Zejména pokud si ujíždíte ve špatných koncích na různé způsoby. Děj může být pro někoho zdlouhavý, bez větší průběžné gradace, což by mně ovšem nevadilo. Atmosférické filmy můžou být fajn, ale konec působil až příliš useknutě (a navíc se mně nelíbil). Film je navíc se spoustou nevysvětlených odboček, které tím tak trochu postrádají důvod přítomnosti.

Znovu si jej určitě nepustím, ale herecké výkony byly přesvědčivé a příběh ušel. Zpracování působilo takovým divadelním dojmem a připadalo mně, že příběh se odehrával ve starší době, než jakou vzhledem k přítomnosti mobilních telefonů měl zobrazovat.

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.