Podrobnosti recenze

8.9 13 10
Last Twilight
Filmobanka
emkon
emkon
Květen 01, 2023 10932
Celkové hodnocení

9.0
Příběh

8.0
Herecké výkony

10.0
Zvuk

9.0
Zpracování

9.0
Herci Jimmy (Mhok) a Sea (Day) spolu ladia, čo sme mohli vidieť aj v snímke, kde hrali spolu Vice Versa. Vybrať ich do tohto projektu bol dobrý ťah. Mimikou, gestami a hlavne pohľadom vie Jimmy toho veľa "povedať". Sea sedela rola slepého človeka a zvládol to dobre. Romantický príbeh, linka podčiarkujú neľahké udalosti a zmeny, ktoré obe hlavné postavy zasiahli. Zdĺhavejšie pasáže a pomalšie tempo trochu okresali moje nadšenie po prvotných dielok, "darebák" s beťárskym úsmevom, čo si doberá nafúkaného bohatého mladého muža, ktorý však potrebuje lekciu, aby v prvom rade neľutoval sám seba. Stalo sa, čo sa stalo, neľahká záležitosť, ktorá by rozkolísala istotu každého z nás a prevetrala poriadne do hĺbky základy, na ktorých staviame svoj život. Táto linka príbehu bola zaujímavá. Osobne, čo ma zarazilo boli pasáže po prvej operácií, že by lekári neupozornili dôrazne, že operácia nemusí vyjsť a, čo zhruba všetko môže človek očakávať... A potom rozchod. Ledva vzťah začne a rozhodnúť sa či odísť, či ostať je neľahké. Tieto dôležité pasáže boli skratkovito preskočené a "ukončené" rozchodom. Osobne mi prišlo, že Day, ktorému sa bridí ľútosť iných v prvom rade nemá spracovanú sebaľútosť a hodí všetko na Mhoka a rozhodne sa pre rozchod. Pravda, Mhok si tiež musí uvedomiť do akej miery miluje a do akej miery ľutuje. Splniť si životný sen resp. šancu sebazdokonaliť sa a posunúť často prichádza v čase, keď sa nám to nehodí, povedať to v začínajúcom vzťahu druhému a spraviť rozhodnutie... Toto sú tak silné motívy na rozohranie poriadnej partie príbehu ...že až. Dobre stačí. Celkovo obaja herci majú charizmu a držia príbeh, pridáva sa sympatická Phojai, Night, pre ktorého mám slabosť a matka stáli tiež za to. Séria je predsa len iná ako kopa ďalších a stojí za pozornosť. Som zvedavá, či sa obaja protagonisti stretnú ešte na spoločných projektoch.

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.